Advertisement -header

kunjungan

Monday, June 8, 2009

Fishing @ Pulau Sayak, Kedah

Saturday, 6th Jun;

First time fishing trip ke tengah laut. Sebelum ni asyik tepi pantai or kolam je. This time around, set dengan Oni untuk pi tengah Laut, area Pulau Sayak, dekat-dekat Sungai Petani. Memang puas, untuk 'newbie' mcm aku, kurang puas Oni sebab hajat nak layan tenggiri tak dapat... kekekeke..


Kat atas tu.. ikan jenahak.

Kat atas ni, ikan senagin.. Buat masak tiga rasa.. seeeeeedap!


Hasil memancing hari tu.. selepas berbahagi hasil tangkapan antara kami berlima, cukup simpanan dalam fridge untuk 2 minggu.. kekekeke..;-)

3 comments:

Mimi said...

best betul...
naper la my hubby x suka fishing...

arialun said...

he..he.. slow2 Mimi..
lama2 nanti lekat lah minat memancing nye tu

shidey_zone said...

No hp bot tu ada tak.plan nk p nnti