Advertisement -header

kunjungan

Monday, September 1, 2008

Ok! I Admit. I Gave 'Bribe'...

2-3 minggu ni, kecoh sangat kat Malaysia ni tentang isu rasuah. Ok lah, di bulan Ramadhan ni, aku nak confess that aku pun telah memberi 'rasuah' juga. Aku telah memberi 'rasuah' kepada anak-anak aku: percutian 2 hari 1 malam di Tiara Beach Resort, PD pada Eve Merdeka hari tu.(29/8 - 31/8). Sebagai balasan: Anak-anak aku kena start puasa 'yang-yok' start bulan Ramadhan ni.. kekekeke...

Dengan budget RM380, ini yang family aku perolehi di Tiara Beach Resort, PD. 1 studio apartment, full water park facilities & BBQ dinner(for 2 persons).

Studio room. Ok.. Cantik, kemas.. errr katil2 tu dah berselerak sebab anak-anak aku dah melompat-lompat atas katil tu..


Bilik air pun cantik, bersih.


Ini view dari bilik. Anak2 dah tak sabar2 nak turun...

Image-image kat bawah ni adalah aktiviti2 anak-anak2 aku..


Ye le.. seronok sakan la tu.. Isnin ni jangan lupa.. Start puasa.. Ini 'rasuah' abah dah bagi ni..











Daim: Abang, macamana ni.. Isnin ni Abah & Umi suruh kita puasa..
Danial: Ahh.. hantam je lah... kalu haus nanti kita minum air paip macam tu..

2 comments:

santai selalu said...

Best nye...
igtkn rasuah ntahapa tadi...

arialun said...

biasa lah.. anak2 mula nak belajar berpuasa.. kena kasi 'upah'.. kekeke