Advertisement -header

kunjungan

Thursday, February 21, 2008

Ahmad Dhani - My All Time Favorite Artist.


Bermula dengan projek Ahmad Band, Dewa 19, Dewi-Dewi, kini special Projek ‘The Rock’, Ahmad Dhani memang genius dalam industri muzik.

Persetankan dengan cakap orang yang pernah mengata Ahmad/Dewa membawa pengaruh yahudi, menyokong yahudi?.
Kalu ya pun, apa masalah nya.. yang korang tu duk sanjung artis barat lain mcm Akon, Celine Dion, Metallica, dll lain tu apa ke jadah nye?

Soal yahudi or lebih tepat agama bagi aku tidak relevan dalam minat seseorang pada music dan lagu.

As long as music & lagu membawa mesej ketuhanan atau apa saja asalkan tidak melanggar akidah.. apa salah nye, Go ahead!

Di bawah, 2 video clips khas untuk tatapan anda, satu lagi special projek Ahmad Dhani dengan Fadly & Yoyok. Layan.....

video

"Hadapi Dengan Senyuman" - Ahmad Dhani feat Yoyok & Fadly

video

"Satu" - Ahmad Dhani feat Yoyok & Fadly


Perhatikan yang main lead guitar tu.. muka selamba je.. tak perlu 'teran'.. hehehe..
Kat Malaysia pun sebenarnya dah start buat projek macam ni..

e.g.
1. "Dari Tuhan" - Awie Wings Feat Raihan
2. "Mentari Merah di Ufuk Timur" - Amy Search feat Rabbani

err.... dengar kata Amy dah jadi ahli Parti Pas?

No comments: