Advertisement -header

kunjungan

Friday, June 13, 2008

Nak Kata Cerdik Tak Juga...

Kalu nak bergaya ke, nak berposing ke or nak menipu depan wartawan/peminat/kamera sekali pun, biarlah nampak 'cerdik' sikit...

Dalam Berita Harian hari ni kisah Anak Bapak- Yusof Haslam and Son.

Ini nak main chess.. first move dah gerakkan 'King'. Dah le melangkau pawn satu hal, King boleh bergerak lebih dari satu tapak dalam satu masa ke???

Pendek akal betul lah sesetengah artis kita ni.. Haiiyaah..

p/s: Aku nak kutuk lebih-lebih golongan artis-artis ni leceh le pulak.. sbb Pak sedara aku(Shamsul Ghau-Ghau) pun artis jugak.. muahahaha...

5 comments:

Abdul Halim said...

kome ni.. suka sangat think -ve.. actually dia baru nak susun buah tu.. sebelumnya bersepah.. next action is actually dia letak KING kat tempat asal dan ler baru start main ngan bapak dia.. he he he..

santai selalu said...

hahaa...
btuL gak tu halim....
tp klu artis2 ni,
baik jgn pikir positif...
huhu

arialun said...

Hah! Ye le tu tgh susun buah.. Mimik muka si bapa Yusof Haslam dalam mood berfikir tu betul ke tak si anak menyusun buah.. kekekeke..

santai selalu said...

haha..
ni memg sah2 posing je..
agaknye baru nak bljr main...

Shamsul Bahri Mohamad said...

Dia orang anak beranak tengah nak cipta rekod permainan catur baru daaa.....!!!!! Satu lagi lakonan terbitan Skop Production !!!

LAGI KENDERAAN ALTERNATIF DI WWW.CETUSAN-BUKITSUBANG.BLOGSPOT.COM